2012-03-16 09:00:37• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bak - Ma legyen óvatos a közlekedésben

Napi horoszkóp március 16.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Az idők sajnos a kelleténél is változékonyabbak, de különösen a felsőbb hatalmakkal szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos itt csak maga húzhatja a rövidebbet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában egészségügyi problémák kínozzák. Minden testi bajnak lelki gyökerei vannak. Gondolkozzon el, mit szívott mellre, ami kínzó köhögését okozhatja? Vagy milyen érzelmi elfojtások okoznak vízháztartási gondokat?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hirtelen harag már sokszor keverte bajba önt. A mai napon is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon. Ám ezt is megelőzheti, ha egy kis önuralomra tréningez a reggel. Így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobb lenne, ha a mai napon végre nem foglalkozna munkaügyekkel. A hosszú hétvégén önnek is joga van a pihenésre. Különösen, ha a családja is számít erre. Töltsön végre velük is egy kis időt, önnek is jól fog esni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden megy a maga útján, végre semmilyen akadályba nem ütköznek a tervei. Lehet, hogy egy nyilvános szereplésen is részt kell vennie, ami biztosan jól sikerül. Ne aggódjon többé: csodálói száma nőttön nő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hangulata ma meglehetősen kiszámíthatatlan. Ha nem akarja, hogy a rosszkedv uralkodjon el ön felett, akkor készítsen listát a jó és rossz dolgokról. Ön szereti az adatokat. Meg is bízhat bennük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az élet úgy látszik, játékos kedvében van: ma mintha kifejezetten önnel packázna a sorsa. Ma épp egy olyan embert vet ön elé, akivel már rég leszámolt az életében, és akivel remélte, hogy soha nem kell találkoznia. Ma mégis.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az uralkodó bolygójával együtt álló Hold ma időzített bombát jelez a családi életében. A szembenálló vélemények ütközése parázs vitát okozhat. Egy dolog segíthet: a felhőtlen nevetés. Járjon elöl jó példával, kezdje el ön a kacagást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas szülöttek a mai napot a kalandoknak szánják. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma legyen óvatos a közlekedésben. A jegyében járó Hold álmodozóvá és figyelmetlenné teheti. Az is lehet, hogy épp az éjszakai álmatlanság miatt válik kalandozóvá figyelme. Az érzelmek elöntik, és felkavarják. Lehetetlen ellen állnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön egy olyan Vízöntő, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volna, vagy nem lenne képes reálisan látni a dolgait. Ha időnként mégis elragadják ideái, azért van ön mellett egy társ, aki visszafogja. Köszönje meg neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap a romantikáé és a kalandoké lehet. Ez egy olyan találkozás, ami már korábban is megtörténhetett volna. De úgy látszik, ez a késleltetés kellett ahhoz, hogy végre komolyan vegye. Az igazságot szavak nélkül is tudják.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: